Márkin Péter - Realfit kettlebell klub

Márkin Péter vagyok, a RealFit Kettlebell Klub alapítója.

A klubot azért hoztam létre, hogy olyan edzési lehetőséget biztosítsak az emberek számára, ahol megtapasztalhatják a kettlebell illetve az erőnléti edzés pozitív hatásait. Továbbá a másik oldalról nézve, ahol kifejezésre tudom juttatni a szakmai tudásomat és igyekezetemet, valamint tapasztalhatom a rendkívüli fejlődéseket a rendszeresen lejáró tanítványoknál. Egy edzőnek, ez az igazi sikerélmény.

Az edzések mindenki számára megfelelő kihívást jelentenek, függetlenül attól, hogy az illető éppen fogyni, izmot építeni, sportteljesítményét növelni, vagy például a derékfájását megszüntetni szeretné. A fogyni vágyóknak az edzések kellő mennyiségű kalória égetéssel járnak ahhoz, hogy feleslegükből leadjanak; az izmot építeni vágyóknak optimális az inger a testsúly növeléséhez; a derékfájósok pár hét után búcsút inthetnek a derékproblémáknak az unalmas gyógytorna nélkül is.

A kitartó edzésmunkának köszönhetően a sportteljesítmény természetszerűleg nőni fog, az erőről nem is beszélve. Nem egy 40 feletti hölgy tanítvány számolt be arról, hogy sosem volt még ilyen erős egész életében, és nem egy fiatal tanítvány szedett fel 5-20 kg izmot a rendszeres edzések mellett.

Az edzéseket a folyamatos mozgásjavítás jegyében tervezem, hogy mindenki képes legyen sérülés nélkül kivitelezni a gyakorlatokat, és akár egyénileg foglalkozom azokkal, akiknél egyedi szempontokat szükséges figyelembe venni (pl. magas vérnyomás esetén nem célszerű az adott megterhelést vagy gyakorlatot erőltetni, mely túl nagy rizikóval járna).

Összefoglalva: aki ide beteszi a lábát, az két dologban biztos lehet: segítséget kap a céljai eléréséhez, és biztonságosan, személyre szabottan űzheti ezt a sportot. Egy dologgal azonban vigyázni kell: könnyen függőséget okozhat!