RealFit Alakformáló Program - Realfit kettlebell klub

Van rajtad több – kevesebb felesleg, és úgy érzed nem tudsz megszabadulni tőle?

 • Szeretnél változtatni külsődön, de folyton zátonyra futsz?
 • Eleged van már belőle, hogy úgy érzed, eredménytelenül próbálkozol?
 • A fitnesz ipar egymásnak ellentmondó információinak útvesztőjében nem tudod merre kellene elindulnod?
 • Olyan edzést keresel, amely az egész testedet megdolgoztatja, mozgékonyabbá tesz, erősebb és állóképesebb is leszel egyszerre?
 • Szívesen tartoznál egy olyan közösséghez, akik folyamatosan támogatnak céljaid elérésében?

HA BÁRMELYIKRE IGEN A VÁLASZ, AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ! EZ A PROGRAM NEKED SZÓL!

A RealFit Alakformáló Program egy 12 hetes alakformáló program, amelynek célja, hogy a segítséget nyújtson azok számára, akik eredménytelenül próbálkoznak a fogyással/alakformálással vagy segítségre van szükségük az induláshoz. Tudjuk jól, hogy egyedül nagyon nehéz feladat odafigyelni a táplálkozásra, edzésre, életmódbeli változtatásokra, és kiszűrni az információtengerből azokat az alapelveket, amelyek működnek is, nem pedig valamelyik szenzációhajhász cikkből származnak. 2012 óta  rengeteg hasonló cipőben járó embertársunknak segítettünk elérni hőn áhított céljait, így a felhalmozott elméleti tudásanyag mellett már számottevő tapasztalattal rendelkezünk.

“Tudatos elhatározással keresgéltem, miként szabadulhatok meg leghatékonyabb módon súlyfeleslegemtől. 5 hónapja találtam rá erre a mozgásformára. Úgy gondolom a lehető legjobb választás volt részemről ez a sport! Megnövekedett erőnlét, tomboló energia szint, eddig 15 kg fogyás, szuper társaság, remek edzők. Nekem bevált! Azt hiszem nem is kell ennél több.”
Hegyi Kriszta, egy korábbi programunk résztvevője

A program folyamán az alábbi területekkel foglalkozunk

1. Edzés
A program heti 3 edzésalkalmat foglal magában, amely lassan, fokozatosan felépített edzésterhelést ró a résztvevőkre. Nem az a lényeg, hogy meghalj az edzéseken, hanem az, hogy megszeresd a mozgást, egyre jobban és egyre többet mozogj, végül váljon az életmódod szerves részévé. Mi ebben hiszünk!

2. Táplálkozás
Ha alakformálásról van szó, akkor a táplálkozást nem lehet kihagyni az egyenletből. Éppen ezért irányelveket adunk az étrenddel kapcsolatosan, és táplálkozási naplót kell vezetned, amelyet folyamatosan ellenőrzünk, hogy megfelelő irányban halad-e az alakformálási programod. Itt is fontos a fokozatosság, mert a túl gyors változtatási kísérletek legtöbbször zátonyra futnak. Mi a “lassan járj, tovább érsz” elvet követjük, amely hosszú távon is biztosítja az eredményeket.

3. Pihenés, renegeráció
Az egyenletből nem lehet kihagyni pihenést sem, amely a megfelelő regenerációt biztosítja az edzések után, továbbá elősegíti egy olyan hormonális környezet kialakítását a szervezetedben, amely nem az alakformálás ellen hat, hanem azt támogatja. Megtanuljuk a megfelelő légzésmintákat is, amelyek szintén ezt a hatást erősítik, és otthon is bármikor alkalmazhatóak például stresszoldásra.

Tudjuk jól, hogy az edzés önmagában kevés.

A kérdés nem az, hogy a táplálkozással és az életmódbeli jellemzőkkel is foglalkoznod kell, ha valóban célt akarsz érni. A kérdés inkább az, hogy hogyan tudsz több hónapon át következetesen kitartani a változtatások mellett. Dobálózhatunk az akaraterővel, de az igazság az, hogy egy jól megtervezett és felügyelt életmód program és a hasonló céllal érkező társakból álló közösség ereje áthidalja az akaraterő problémáját. A mi programunk azért nagyszerű, mert itt olyan löketet kapnak a résztvevők a céljaik eléréséhez, amellyel egyedül nagyon nehéz versenyezni. Azt nem állítjuk, hogy nem fog néha fájni. De azt igen, hogy egy magasabb életminőségért, egészségért, megfelelő önértékelésért nagyon is megéri!

Kb. 12 kilót fogytam, átformálódott a testem es a lelkem egyaránt. 44-es méretről 38-ra fogytam és hihetetlen/mérhetetlen boldog vagyok. Sokat szenvedtem amíg a segítségeddel beállítottam a megfelelő diétát illetve a reggeli böjt is okozott némi kihívást, de az eredményt látom és érzem… és megérte.
Ezen túl köszönöm, hogy időnként kellő szigorral bántál velem, mert így segítettél elérni az álmomat és visszanyerni az önbizalmam.
Egyszóval KÖSZÖNÖM!!!”
Kiss Réka

Ez a program nem való mindenkinek.
Csak akkor jelentkezz, ha

 • valóban szeretnél jobban kinézni, és ezért hajlandó vagy következetesen dolgozni is
 • hosszú távú eredményeket akarsz, az instant megoldások helyett
 • szeretnéd végre tényleg fittnek érezni magad
 • nincsenek komolyabb egészségügyi problémáid (pl. gerincsérv, kezeletlen magas vérnyomás, stb.)

Ha kezdő vagy az erőnléti edzésben, nem volt még a kezedben súlyzó sem, akkor is szeretettel várunk! Teljesen kezdő szintről felépített programunkkal mindenkinek megtanítjuk a helyes technikákat, a megfelelő testtartást, légzést és izommunkát, és igyekszünk előteremteni a szükséges ízületi mozgástartományokat.

Jelentkezés, és ami utána történik

Ha jelentkezel a programra, a következő menetrendre számíthatsz:

 1. Amint az oldal alján található jelentkezési formot kitöltötted és elküldted, az beérkezik hozzánk
 2. Hamarosan felhívunk és megbeszélünk néhány kérdést, például sérüléstörténetedet, esetleges egészségügyi problémáidat, számodra megfelelő edzésidőpontokat, stb.
 3. A válaszaidat rögzítjük, és ha van valamilyen speciálisabb problémád, utánanézünk és igyekszünk rá megoldást találni
 4. Időpontot egyeztetünk Veled a bevezető edzésre, ahol megtanuljuk a bemelegítést és néhány alaptechnikát
 5. Ezután becsatlakozol a számodra megfelelő időpontban futó csoportba és elkezdjük a munkát, fokozatosan, építkezve felfelé
 6. Ezzel egy időben elkezdjük a táplálkozási és életmódbeli tanácsadást is

A jelentkezési űrlapot az oldal alján találod!

Garancia

A programra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az edzések 80%-án részt veszel és nem vagy elégedett, visszakapod a program árát!

Ár

A teljes alakformáló program ára havi 27 500 Ft, ami magában foglalja a heti korlátlan edzésalkalmat, rendszeres étrendi útmutatást emailben, a táplálkozási naplók folyamatos ellenőrzését, és a konzultációt interneten vagy személyesen.

Ha nem kéred az életmód és táplálkozási tanácsadást, látogathatod csak az edzéseket is, ekkor a hozzáadott szolgáltatásokat nem kapod meg, de a mozgásprogramot igen. Ebben az esetben a program ára havi 13 000 (heti 2 edzéssel) vagy 16 000 Ft (heti 3 edzéssel).

Páros akció

Hozd el párodat vagy barátnődet, és az alakformáló programra 20% kedvezményt kaptok mindketten az első hónapban, vagyis 27 500 Ft helyett 22 000 Ft lesz az első hónap díja!