Csatlakozás - Realfit kettlebell klub

Ha fontos számodra az eredmény orientált, tudásalapú edzésprogramozás, a precíz technikai kivitelezés, a minőség elve a mennyiség felett, és szeretnél hathatós segítséget kapni a céljaid eléréséhez az edzésen kívül eső kérdésekben is (pl. táplálkozás), várlak szeretettel az edzéseken.

Figyelem: minden programunkra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


REALFIT ALAKFORMÁLÓ
PROGRAM

Van rajtad több – kevesebb felesleg, és úgy érzed nem tudsz megszabadulni tőle? Szükséged lenne segítségre mind a mozgás, mind a táplálkozás terén? Ez a programot Neked találtuk ki!

Art Of Body Gym, Pesterzsébet – Az edzések 2019. január harmadik hetétől nyitottak a csatlakozásra. Szerda, péntek és vasárnap 19 és 20 órai, vagy kedd és csütörtök 7:00 vagy 8:00 órai kezdettel. Arra az időpontra jöhetsz, amelyik számodra a legalkalmasabb, és a saját programodat fogod végrehajtani, a látogatott órától függetlenül.

Mikortól és hány fővel?
Január harmadik hetétől, maximum 10 elkötelezett jelentkezőt várunk, akik valóban változtatni szeretnének.

Az óratípusról

A RealFit Alakformáló Program egy 12 hetes alakformáló program, amely azzal a céllal született, hogy a segítséget nyújtson azok számára, akik eredménytelenül próbálkoznak a fogyással/alakformálással vagy segítségre van szükségük az induláshoz. A program az edzés, táplálkozás és pihenés/regeneráció területén is segítséget nyújt, így közel teljes körűen lefedi azokat a faktorokat, amelyek a fogyást és zsírvesztést befolyásolják.

További részletekért kattints ide.

Ára | 27 500 Ft/hó

Kb. 12 kilót fogytam, átformálódott a testem es a lelkem egyaránt. 44-es méretről 38-ra fogytam és hihetetlen/mérhetetlen boldog vagyok. Sokat szenvedtem amíg a segítségeddel beállítottam a megfelelő diétát illetve a reggeli böjt is okozott némi kihívást, de az eredményt látom és érzem… és megérte.
Ezen túl köszönöm, hogy időnként kellő szigorral bántál velem, mert így segítettél elérni az álmomat és visszanyerni az önbizalmam.
Egyszóval KÖSZÖNÖM!!!”
Kiss Réka

KETTLEBELL

Olyan sportot keresel, amely az erőnléted javításán kívül sokkal mozgékonyabbá is tesz? Szeretnél felszedni egy kis izmot, leadni egy kis zsírt? Itt a helyed, nálunk!

Art Of Body Gym, Pesterzsébet – szerda, péntek és vasárnap este 19 és 20 óra, kedd, csütörtök reggel 7 vagy 8 óra

Mikortól és hány fővel?
2019 január harmadik hetétől várom kezdők vagy akár haladók jelentkezését.  A létszám 15 főben limitált csoportonként.

Az óratípusról
Kettlebell edzés, ahol a fő eszközünk a kettlebell (amit kiegészítünk más hasznos elemekkel is), ez a régi-régi, ámde annál hatékonyabb eszköz, legyen a cél akár a fogyás, erősödés, izomépítés vagy csak a jobb mozgás és az ülőmunka ártalmainak csökkentése. Az alapvető kettlebell gyakorlatokkal és saját testsúlyunk használatával szinte minden fitnesz célt elérhetünk, ha megfelelően használjuk. Nem véletlen, hogy az élsportolók, tűzoltók, különleges egységek edzésprogramjának is része ma már a kettlebell.

Ára | 13 000 Ft/hó (heti 2 edzéssel), 16 000 Ft/hó (heti 3 edzéssel)

Ha jól emlékszem lassan harmadik éve űzöm a kettlebellt. Az általános iskolai tesiórákon kívül még nem volt olyan mozgásforma amit ilyen sokáig csináltam volna, köszönhetően Petinek és a RealFit csapatnak
Beépült a kettlebell a mindennapjaimba és ha kihagyok egy-egy alkalmat más elfoglaltság miatt akkor már hiányzik ez a mozgásforma. Köszönhetően Petinek és kiválóan felépített óráinak, programjainak olyan testképem van ami jó érzéssel tölt el ha meglátom magam a tükörben. Az edzések jó hangulatúak, kellően megdolgoztatnak és Peti mindig próbál valami újdonságot belecsempészni mielőtt egy-egy program monotonná válna. Inkább a kettlebellre költöm el a pénzem mint az orvosnál vagy a patikában.
Ecsédi István

JELENTKEZZ MOST!

Jelentkezz az alábbi jelentkezési lappal (amely semmilyen kötelezettséget nem jelent) és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot. Megbeszéljük a céljaidat, sérüléstörténetedet, sportmúltadat és mindent, ami ahhoz szükséges, hogy a céljaidat el tudd érni sérülés és egyéb kellemetlenségek nélkül. Ha van időd, kérlek ezeket írd le az üzenet részbe. Ha nincs, az sem gond, megbeszéljük telefonon vagy személyesen.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.