Missziónk - Realfit kettlebell klub

Hiszünk abban, hogy az átlagembertől a rendszeresen sportolókig rengeteg kiaknázatlan tartalék van, amelyet megfelelő edzésprogrammal és instrukciókkal, segítséggel ki lehet aknázni, hogy mindenkiből a lehető legjobb önmaga váljon. Európa legelhízottabb országa vagyunk! Mindez csak a gondolkodásunk, a szokásaink, az életmódunk miatt van így. Nincs szent grál vagy varázspirula, ami ezt egycsapásra megváltoztatná, de van egy nagyon is élvezetes út, ahol új barátságok szövődnek, ahol az emberek egymást a céljaik felé segítik és nem eltapossák, ahol valódi és hathatós segítséget kapnak ahhoz, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak, hogy végre jól érezhessék magukat a bőrükben. Azt szeretnénk, hogy ez a lehető legtöbb emberhez eljusson, akinek elege van egy alacsonyabb életminőségből és végre ki akar törni abból!
Amit képviselünk, az nem csak egy edzés, annál sokkal több.

Alapelveink

Az eredmény a fontos, nem a részvétel

Programjainkon a TE céljaid számunkra az elsődlegesek! Mi tudjuk az utat, és meg is mutatjuk. Minden támogatást megadunk, és nem hagyjuk, hogy elvessz a 21. századi információtengerben.
Legyen célod akár fogyás, izomépítés, sportteljesítmény növelés, vagy csak meg szeretnél szabadulni mozgásszervi panaszaidtól, hathatós segítséget kapsz és gyors eredményeket. Ha már mindketten időnket és energiánkat tesszük valamibe, akkor az legyen hatásos és eredményes!

Bárkinek, egyénre szabva

Nem kell sportolnod évtizedek óta, de még egy hete sem, hogy hatékony programot adjunk önmagad legjobb verziójának kifejlesztéséhez. Mi is végigmentünk ezen az úton és 2012 óta számos társunkat segítettük hozzá, hogy életminőségét jelentősen javítsa. Mindenkivel foglalkozunk, saját képességihez és adottságaihoz mérten. Nálunk nincs teljesen egyenprogram. Csoportosan edzünk, de egyénre szabjuk a gyakorlatokat és terhelést, alakformáló programjainkon pedig a táplálkozást és a többi változót is.

Biztonság, sérülésmegelőzés

Edzéseinken első és legfontosabb a biztonság. Ha valaki megsérül, hetekig, hónapokig nem tud edzeni, így a célok elérése homályba vész. Ezért az edzések alatt nagy hangsúlyt fektetünk a testünk terhelésre való megfelelő felkészítésére, illetve a megfelelő minőségű gyakorlat kivitelezésre. Ami fáj, azt nem csináljuk, és igyekszünk megoldani az esetleges problémákat, akár gyógytornász bevonásával. Előfordul ilyen? Néha igen. De ha akadály gördül az utunkba, nem az a megoldás, hogy feladjuk az utat, hanem az, hogy megoldjuk a problémát. Ezzel a megközelítéssel és a megfelelő kompetenciával rendelkezve rendkívül ritka nálunk az edzést akadályozó probléma.