RealFit Alakformáló Program - Realfit kettlebell klub

Van rajtad több – kevesebb felesleg, és úgy érzed nem tudsz megszabadulni tőle?
Szeretnél változtatni külsődön, de folyton zátonyra futsz?
Eleged van már belőle, hogy úgy érzed, eredménytelenül próbálkozol?
A fitnesz ipar egymásnak ellentmondó információnak útvesztőjében nem tudod merre kellene elindulnod?

Ezt a programot Neked találtuk ki!

A RealFit Alakformáló Program egy 12 hetes alakformáló program, amely azzal a céllal született, hogy a segítséget nyújtson azok számára, akik eredménytelenül próbálkoznak a fogyással/alakformálással vagy segítségre van szükségük az induláshoz.

A program a következő fókuszterületeken nyújt segítséget a résztvevőknek:

 1. edzés
  A program heti 3 edzésalkalmat foglal magában, amely lassan, fokozatosan felépített edzésterhelést ró a résztvevőkre. Nem az a lényeg, hogy meghalj az edzéseken, hanem az, hogy megszeresd a mozgást, egyre jobban és egyre többet mozogj, végül váljon az életmódod szerves részévé. Mi ebben hiszünk!
 2. táplálkozás
  Ha alakformálásról van szó, akkor a táplálkozást nem lehet kihagyni az egyenletből. Éppen ezért irányelveket adunk az étrenddel kapcsolatosan, és táplálkozási naplót kell vezetned, amelyet folyamatosan ellenőrzünk, hogy megfelelő irányban halad-e az alakformálási programod. Itt is fontos a fokozatosság, mert a túl gyors változtatási kísérletek legtöbbször zátonyra futnak. Mi a “lassan járj, tovább érsz” elvet követjük, amely hosszú távon biztosítja az eredményeket.
 3. pihenés/renegeráció
  Az egyenletből nem lehet kihagyni pihenést sem, amely a megfelelő regenerációt biztosítja az edzések után, továbbá elősegíti egy olyan hormonális környezet kialakítását a szervezetedben, amely nem az alakformálás ellen hat, hanem azt támogatja. Megtanuljuk a megfelelő légzésmintákat is, amelyek szintén ezt a hatást erősítik, és otthon is bármikor alkalmazhatóak például stresszoldásra.

“Tudatos elhatározással keresgéltem, miként szabadulhatok meg leghatékonyabb módon súlyfeleslegemtől. 5 hónapja találtam rá erre a mozgásformára. Úgy gondolom a lehető legjobb választás volt részemről ez a sport! Megnövekedett erőnlét, tomboló energia szint, eddig 15 kg fogyás, szuper társaság, remek edzők. Nekem bevált! Azt hiszem nem is kell ennél több.”
Kriszta, legutóbbi programunk résztvevője (azóta már -25kg-nál jár)

Ez a program viszont nem való mindenkinek. Csak akkor jelentkezz, ha

 • szeretnél jobban kinézni
 • motivált vagy, hogy ezért a célért tegyél is
 • hajlandó vagy heti 2-3 alkalmat csoportban edzeni
 • hosszú távú eredményeket akarsz, az instant megoldások helyett
 • szeretnéd végre tényleg fittnek érezni magad
 • nincsenek komolyabb egészségügyi problémáid (pl. gerincsérv, Scheuermann-kór, magas vérnyomás, stb.)

Garancia
A programra pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az edzések 80%-án részt veszel és nem vagy elégedett, visszakapod a program árát!

Ár
A program ára havi 25 000 Ft, ami magában foglalja a heti 3 edzésalkalmat, rendszeres étrendi útmutatást emailben, a táplálkozási naplók folyamatos ellenőrzését, és a konzultációt interneten vagy személyesen – ha bármilyen kérdés felmerül az átadott információkkal kapcsolatban.
Ha nem tudod, vagy nem szeretnéd kifizetni ezt az összeget, látogathatod csak az edzéseket is, ekkor a hozzáadott szolgáltatásokat nem kapod meg, de a mozgásprogramot igen. Ebben az esetben a program ára havi 13 000 (heti 2 edzéssel) vagy 16 000 Ft (heti 3 edzéssel).

Időpont
Az edzések  jelenleg is mennek folyamatosan, szerda, péntek és vasárnap 20 órai, vagy kedd és csütörtök 8:00 órai kezdettel.
Alakformáló programra maximum 6 főt várunk, a mozgás programra pedig a szabad helyek száma szab határt.
A számodra megfelelő időpontokat Te választhatod ki szabadon a fenti időpontokból!

Helyszín
Art Of Body Gym, Budapest XX. kerület, Pesterzsébet, Lajtha László utca 2. Tiszta, szellőzőrendszerrel ellátott terem tükrökkel, funkcionális eszközökkel felszerelve, ami kiváló helyszínt biztosít a programhoz .

Ha érdekel a klub tagok véleménye, kattints ide. Rólam több információt itt találsz.

JELENTKEZZ MOST!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet